• Rantajätkät Facebook
  • Rantajätkät Instagram

Ajankohtaiset | Arkisto: 2023 | 2022 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

Uutiset (arkisto)

30.05.2016

Pöheikön Pölläys ohitse

Järjestyksessään 25. takapihavestivaali vietettiin onnistuneesti Räikänpuistossa 27.5.-28.5.2016. Seuraavaksi vuorossa on heinäkuun tapahtumaviikonloppu, johon kuuluu Räikkä Raikaa -yhteislaulutilaisuus sekä lapsille ja perheille suunnattu tapahtuma Tenavien Tohinat.

24.05.2016

Sorrowhearts saapuu Pöhäriin

Sorrowhearts lämmittää Pöheikön teltan 28. toukokuuta. Tunnelma yhtyeen puolella on jo tulevasta lauantai-illan keikasta korkealla, ja Sorrowhearts saapuu Pöheikköön mielellään. Yhtye lupaa soittaa Pöheikön yleisölle powerfolkia sisältävän vauhdikkaan shown. Yhtyeen laulaja Sami Ala-Lahti uskoo, että lauantain keikka houkuttelee Pöheikköön faneja, joille yhtyeen soittama powerpolkka on jo ennestään tuttua. Ala-Lahti kannustaa myös uusia katselijoita ja kuuntelijoita tulemaan rohkeasti paikalle.

- Ehdottomasti kannattaa lähteä katsomaan. Tarjoamme viihdyttävää seurattavaa.

23.05.2016

TIEDOTE 23.5.2016

Rantajätkät ry ylpeänä esittää: 25. Takapihavestivaali

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Neljännesvuosisadan iän saavuttavaa Pöheikön Pölläystä vietetään 27. – 28. toukokuuta. Pääesiintyjinä Pöheikön Pölläyksessä ovat Anssi Kela ja Popeda.

Pöheikön Pölläys Räikänpuistossa Ylöjärvellä

Perjantaina27.5.festariyleisön Anssi Kelaa varten lämmittää Kormus. Lauantai-iltana 28.5. lauteille nousee Popeda. Lauantaina teltan lämmittävät Sorrowhearts ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband! Rantajätkät ry:n puheenjohtajan Marko Heikkonen kertoo, että yhdistys haluaa valinnoillaan tukea vielä suurelle yleisölle tuntemattomia bändejä. Pääesiintyjät ovat nimekkäitä.

-       Anssi Kela on uudelleen nosteessa, ja Popeda räjäyttää teltan tunnelman. 

Tapahtuman portit avataan perjantaina kello 20 ja lauantaina kello 19. Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.  

Maksuton päivätapahtuma kello 15-17

Juhlavuodenkunniaksi lauantaina 28.5. järjestetään lisäksi ilmainen ja ikärajaton päivätapahtuma. Puolustusvoimien varuskunnan showband soittaa Pöheikön lavalla kello 15.30. Samaan aikaan alueella on mahdollista osallistua maksuttomiin pelipisteisiin ja arvontaan. Päivätapahtuma on juhlavuoden kunniaksi avoinna kaikille kiinnostuneille.

-       Yleisöllä on ilmainen mahdollisuus nähdä erittäin hyvä, iso bändi, Heikkonen kommentoi.

Lisätietoja

Rantajätkät ry:n puheenjohtaja Marko Heikkonen p. 040 580 8897, Festivaalipuhelinnumero Pöheikön Pölläyksen aikana 03 348 3599

 

 

 

19.05.2016

Ilmaiset festarikuljetukset Pöheikköön

Pepper Bar & Restaurant järjestää tänä vuonna Pöheikön Pölläyksen viralliset etkot. Ravintolan terassi toimii tapahtuman aikana niin sanottuna etkoterassina, jossa tarjolla on myös elävää musiikkia kello 19-21. 

Ravintolan oman ohjelmatarjonnan lisäksi Pepper tarjoaa molempina iltoina maksuttomat non-stop-festarikuljetukset Ylöjärven keskustasta aina Räikälle saakka. Mikko Hannula Restbar Oy:stä kertoo, että erityisesti ulkopaikkakuntalaisille festarikuljetus tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä helposti keskusta-alueelta suoraan Pöheikön Pölläykseen.

Bussi kulkee sekä perjantaina 27.5. että lauantaina 28.5. Pepperin etkoterassin välittömästä läheisyydestä (osoitteesta Rantajätkäntie 2, Ylöjärvi) aina Räikälle, Pöheikön Pölläyksen portille saakka. Non-stop-kuljetus kulkee Pepperin ja Räikänpuiston välillä kello 20-22.

Ilmainen matkustaminen bussin kyydillä ei vaadi ostotapahtumaa ravintolan oman tapahtuman yhteydessä. Hannula täsmentää, että kyytiin voi vain hypätä. 

 

19.05.2016

Käyk' sä usein täällä, kysyy Kormus

Kormus saa tänä vuonna olla ensimmäinen Pöheikön lavalle nouseva bändi. Kolmihenkinen suomirockbändi saapuu Pöheikön Pölläykseen Tampereelta ja lupaa soittaa Pöhäri-yleisölle energistä ja hyväntuulista musiikkia. Yhtyeen rumpalin Kari Luomaharjun mukaan pääpaino tulevalla keikalla on omassa tuotannossa, ja yhtye lupaa soittaa myös uusimman Käyk' sä usein täällä? -kappaleensa, joka toimii maistiaisena Kormuksen myöhemmin julkaistavalta toiselta pitkäsoitolta.

- Uusi single soitetaan ilman muuta, mutta mukana on myös vanhempia kappaleita.

Keikan suhteen Kormuksen tunnelmat ovat hyvät. 

- Olemme hyvillä fiiliksillä. Soitamme Pöhärissä isoilla kamoilla ja isoilla valoilla.

Pöheikön Pölläykseen Kormus odottaa saapuvaksi innostunutta yleisöä ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin fanit tervetulleiksi. 

- Ehdottomasti kannattaa tulla. Meidän keikalta ihmiset poistuvat aina hyvällä mielellä. 

 

13.05.2016

Pöheikössä ilmainen päivätapahtuma

Pöheikön Pölläyksen yhteydessä järjestetään lauantaina 28. toukokuuta ilmaista ja ikärajatonta tekemistä. Päivätapahtumaa varten alue on avoinna kello 15-17.

Pöheikön lavalla nähdään Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband, joka esiintyy kello 15.30.  

Samaan aikaan alueella järjestetetään myös muuta toimintaa. Pelipisteillä voit muun muassa ottaa osaa Epävirallisiin mökkitikan Ylöjärven mestaruuskisoihin, pelata mölkkyä ja osallistua arvontaan

Osallistuminen tapahtumaan ja pelipisteisiin on maksutonta. Alueella on myynnissä myös pientä purtavaa, ja ravintola-alue on avoinna. 

09.05.2016

Pöheikön liput ennakkomyynnissä myös Ylöjärven Teboililla

Pöheikön Pölläyksen ennakkolippuja saa nyt myös ostettua Ylöjärven Teboililta, osoitteessa Kuusistontie 2.

  • Liput perjantaille ovat ennakkoon alkaen 21,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilta 25,00 € (jos jäljellä).
  • Liput lauantaille ovat ennakkoon alkaen 23,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilta 27,00 € (jos jäljellä).

HUOM! Tapahtuma on K-18.

Näitä ei tänäkään vuonna riitä kaikille, joten ennakoi siis itsesi sisään. Näin varmistat pääsysi kesän avaukseen!

14.04.2016

Pöheikön Pölläys 2016 - Liput myynnissä Lippupisteessä

Pöheikön Pölläyksen lippuja saa nyt Lippupisteestä!

Lippupisteen lippuja voi ostaa kaikista lippupisteen myyntipisteistä (esim. K-Citymarket, R-kioski, Stockman jne.). Katso lähin myyntipiste täältä.

Lue lisää »

10.02.2016

Räikänpuistossa tapahtumia heinäkuussa

Taikureiden SM-kisoissakin menestystä saavuttanut taikuri Keke Pulliainen tarjoaa taikuutta niin lapsille kuin aikuisillekin. 
Kuva: MagnumLive kuvapankki.

Taikureiden SM-kisoissakin menestystä saavuttanut taikuri Keke Pulliainen tarjoaa taikuutta niin lapsille kuin aikuisillekin. Kuva: MagnumLive kuvapankki.

Räikkä Raikaa

Yhteislaulu täyttää Räikän tuttuun tapaan kesällä, kun Räikkä Raikaa -yhteislaulutilaisuus järjestetään perjantaina 29. heinäkuuta.

Räikänpuistoon yleisöä laulattamaan ja viihdyttämään saapuvat tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen. Debreczeni kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2004, ja Kerosen Tangokuninkuus on vuodelta 1998.

Tapahtuma järjestetetään tuttuun tapaan tapahtumateltassa, suojassa sään vaihteluilta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tenavien tohinat

Lapsille ja lastenmielisille on tarjolla menoa ja meininkiä lastenmusiikin tahdissa. Lasten oma festivaali Tenavien Tohinat täyttää Räikänpuiston lauantaina 30. heinäkuuta.

Esiintyjinä koko perheen tapahtumassa nähdään Aikasoppa ja taikuri Keke Pulliainen

Tenavien Tohinoissa esiintyjiä pääsee seuraamaan tapahtumatelttaan, mutta tuttuun tapaan tekemistä riittää myös teltan ulkopuolella.

Molemmat tapahtumista järjestetään yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Räikkä Soi -tapahtumaviikonlopusta on tietoa myös Ylöjärven kaupungin sivuilla.

22.01.2016

25. Pöheikön Pölläys aloittaa kesän

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Neljännesvuosisadan iän saavuttavaa Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 27. että lauantaina 28. toukokuuta.

Perjantaina teltan täyttää illan pääesiintyjä Anssi Kela. Lauantai-ilta vietetään manserokin tiimoilla, kun lauteille nousee Popeda festariyleisöä viihdyttämään.