31. Pöheikön Pölläys 9.–10. kesäkuuta Sauriolla

Rantajätkien Suomen suurin takapihavestivaali Pöheikön Pölläys avaa Ylöjärven festarikesän Kulttuuritalo Sauriolla 9.–10. kesäkuuta. 

Tapahtuman käynnistää Pauli Hanhiniemen Retkue, joka esiintyy tapahtumateltan lavalla perjantaina 9. kesäkuuta. Retkue soittaa Pauli Hanhiniemen suurimpia hittejä, joiden lisäksi yleisö pääsee kuulemaan myös yhtyeen omia biisejä. Teltan lämmittelee Simo Huominen.

Lauantaina 10. kesäkuuta teltan valtaa pitkän uran soittanut Miljoonasade. Jo kertaalleen lopettanut bändi on viime vuosina aktivoitunut uudelleen, ja hittejä tarjoiltavaksi riittää lähes 40-vuotisen bändihistorian ajalta. Miljoonasadetta lämmittelee Kormus.

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin tituleerattua Pöheikön Pölläystä on ehditty järjestää jo vuodesta 1991 alkaen. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Kulttuuritalo Sauriolla Ylöjärvellä. Kävijöille tärkeäksi tapahtumaelementiksi noussut teltta pystytetään tapahtuma-alueelle antamaan sääsuojaa ja luomaan perinteistä Pöheikön Pölläyksen tunnelmaa.  

Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja on koko tapahtuman alueella K-18. 

Lipunmyynti

Tapahtuman liput ovat nyt ennakkomyynnissä. Liput maksavat ennakkoon 25€ ja portilta 30€ iltaa kohden. Kahden päivän lippupaketti 47€.

Ennakkoliput ovat myynnissä Liveton kautta. 

Paikalliset myyntipisteet julkistetaan myöhemmin, ja lipunmyynti niissä alkaa kevään aikana. Yrityslippupaketit myydään suoraan Rantajätkien kautta. Niitä voi kysyä

Pääsylippuja myydään tapahtumailtoina myös suoraan portilta, mikäli niitä on jäljellä. 

Klikkaa tästä lippukaupoille Livetoon!

Pöhärin kattaus laajenee!

Perjantaille 9. kesäkuuta Pöheikön Pölläykseen on kiinnitetty Simo Huominen.

Simo Huominen on nuori poprock-orkesteri Suomen Tampereelta, joka yhdistelee nokkelasti musiikissaan nasevaa lyriikkaa sekä piirteitä hyväksi todetuista genreistä kuten rockista, popista, soulista ja funkista. Simot tykittelevät keikoillaan energisesti alkuperäiskappaleitaan, ja aina tilanteen mukaan valikoiman tarkasti valittuja lainakappaleita arsenaalistaan.

Lauantaina 10. kesäkuuta lauteille kapuaa jo viidettä kertaa pöhärisuosikki Kormus.

Kormus, tuo Pöhärin konkari! Kymmenvuotista uraansa juhlistava yhtye palaa Pöhäriin uusitulla kokoonpanollaan. Kormus on niitä yhtyeitä, joista on puhuttu jo jonkin aikaa suomirockin ja suomenkielisen rockin tulevina juttuina. Onpa bändin harteille soviteltu myös manserockin isoa viittaa, joka kaipaakin kiistatta uusia kantajia. Tänä vuonna mittariin napsahtaa ensimmäiset kymmenen vuotta, joten juhlat kannattaa käynnistää hyvissä ajoin Pöhärissä! Seuraavaa pitkäsoittoa luvataan sopivasti toukokuuksi.

Nappaa liput tästä, kun lipunmyynti aukeaa ystävänpäivätarjouksin 14. helmikuuta!

https://events.liveto.io/events/poheikon-pollays-9-1062023

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >