Rantajätkät mukana Ylöjärven Markkinoilla 27.5.

Rantajätkät on mukana Ylöjärven Markkinoilla. Myynnissä Pöheikön Pölläyksen lippuja tarjoushintaan, joka on voimassa ainoastaan markkinapäivän kello 9-15 ajan. Liput maksavat tarjoushintaan 20€/ilta ja 35€/kahden päivän lippu. 

Markkinat järjestetään Kauppakeskus Elon piha-alueella lauantaina 27. toukokuuta kello 9.00–15.00. Markkinat järjestää LC Ylöjärvi/Keijärvi.

 

Ennakkolippuja myynnissä Teboililla ja Palowoutissa

Pöheikön Pölläyksen ennakkolipunmyynti on avattu Ylöjärvellä. Ennakkolippuja voi ostaa Ylöjärven Teboililta (Kuusistontie 2, 33480 Ylöjärvi) tai Ravintola Palowoudista (Mikkolantie 1–3, 33470 Ylöjärvi).

Ennakkoliput maksavat iltaa kohti 25€ (portilta 30€, mikäli jäljellä) kappaleelta. Kahden päivän lippupaketti 47€. 

Lippuja myynnissä myös Liveton kautta. Klikkaa lippukaupoille tästä.

Yritysliput myydään suoraan Rantajätkien kautta, niitä voi kysyä

Teivon lippupaketit suoraan Teivo Shopista.

 

Perjantain ravietkot Teivossa

Pöheikön Pölläykseen & Teivon Raveihin voi nyt ostaa yhteislippuja tai yhteispaketin perjantaille 9. kesäkuuta. 

Illan voi aloitella ravietkoilla heti töiden jälkeen Teivon Raveissa herkullisen ruoan ja juoman kera jännittäen ravilähtöjä ja jatkaa siitä suoraan kuljetuksella Pöhäriin Sauriolle. 

Ravietkot Teivossa alkavat kello 16 viihdyttävällä raviopastuksella ja ravilähdöt käynnistyvät kello 17. Ravien jälkeen, kello 20 bussikuljetus Ylöjärven keskustan Kulttuuritalo Sauriolle, jossa esiintyy Pauli Hanhiniemi ja Simo Huominen

 Yhteispaketti (68€) sisältää:

  • sisäänpääsyn Teivon raveihin
  • oman ravintolapöytäpaikan
  • ruokailun noutopöydästä
  • käsiohjelman
  • kuljetuksen Ylöjärvelle Pöheikön Pölläykseen
  • Pöheikön Pölläyksen aluelipun
 
Yhteislippu (30€) sisältää:
 
  • sisäänpääsy Teivon raveihin
  • Pöheikön Pölläyksen aluelipun

 Liput Teivo Shopista: https://www.teivo.fi

Pöhärin kattaus laajenee!

Perjantaille 9. kesäkuuta Pöheikön Pölläykseen on kiinnitetty Simo Huominen.

Simo Huominen on nuori poprock-orkesteri Suomen Tampereelta, joka yhdistelee nokkelasti musiikissaan nasevaa lyriikkaa sekä piirteitä hyväksi todetuista genreistä kuten rockista, popista, soulista ja funkista. Simot tykittelevät keikoillaan energisesti alkuperäiskappaleitaan, ja aina tilanteen mukaan valikoiman tarkasti valittuja lainakappaleita arsenaalistaan.

Lauantaina 10. kesäkuuta lauteille kapuaa jo viidettä kertaa pöhärisuosikki Kormus.

Kormus, tuo Pöhärin konkari! Kymmenvuotista uraansa juhlistava yhtye palaa Pöhäriin uusitulla kokoonpanollaan. Kormus on niitä yhtyeitä, joista on puhuttu jo jonkin aikaa suomirockin ja suomenkielisen rockin tulevina juttuina. Onpa bändin harteille soviteltu myös manserockin isoa viittaa, joka kaipaakin kiistatta uusia kantajia. Tänä vuonna mittariin napsahtaa ensimmäiset kymmenen vuotta, joten juhlat kannattaa käynnistää hyvissä ajoin Pöhärissä! Seuraavaa pitkäsoittoa luvataan sopivasti toukokuuksi.

Nappaa liput tästä, kun lipunmyynti aukeaa ystävänpäivätarjouksin 14. helmikuuta!

https://events.liveto.io/events/poheikon-pollays-9-1062023

31. Pöheikön Pölläys 9.–10. kesäkuuta Sauriolla

Rantajätkien Suomen suurin takapihavestivaali Pöheikön Pölläys avaa Ylöjärven festarikesän Kulttuuritalo Sauriolla 9.–10. kesäkuuta. 

Tapahtuman käynnistää Pauli Hanhiniemen Retkue, joka esiintyy tapahtumateltan lavalla perjantaina 9. kesäkuuta. Retkue soittaa Pauli Hanhiniemen suurimpia hittejä, joiden lisäksi yleisö pääsee kuulemaan myös yhtyeen omia biisejä. Teltan lämmittelee Simo Huominen.

Lauantaina 10. kesäkuuta teltan valtaa pitkän uran soittanut Miljoonasade. Jo kertaalleen lopettanut bändi on viime vuosina aktivoitunut uudelleen, ja hittejä tarjoiltavaksi riittää lähes 40-vuotisen bändihistorian ajalta. Miljoonasadetta lämmittelee Kormus.

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin tituleerattua Pöheikön Pölläystä on ehditty järjestää jo vuodesta 1991 alkaen. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Kulttuuritalo Sauriolla Ylöjärvellä. Kävijöille tärkeäksi tapahtumaelementiksi noussut teltta pystytetään tapahtuma-alueelle antamaan sääsuojaa ja luomaan perinteistä Pöheikön Pölläyksen tunnelmaa.  

Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja on koko tapahtuman alueella K-18. 

Lipunmyynti

Tapahtuman liput ovat nyt ennakkomyynnissä. Liput maksavat ennakkoon 25€ ja portilta 30€ iltaa kohden. Kahden päivän lippupaketti 47€.

Ennakkoliput ovat myynnissä Liveton kautta. 

Paikalliset myyntipisteet julkistetaan myöhemmin, ja lipunmyynti niissä alkaa kevään aikana. Yrityslippupaketit myydään suoraan Rantajätkien kautta. Niitä voi kysyä

Pääsylippuja myydään tapahtumailtoina myös suoraan portilta, mikäli niitä on jäljellä. 

Klikkaa tästä lippukaupoille Livetoon!

Mökkirokki Räikänpuistossa sunnuntaina 30.7.2023

Järjestyksessään 3. Mökkirokki järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 30. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on jo edellisiltä kesiltä tuttu Räikänpuisto Ylöjärvellä. Kyseessä on ikärajaton ja ilmainen koko perheen piknikfestari, ja Mökkirokin tarjonta sopii esiintyjiensä puolesta koko perheelle. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Esiintymässä tänä vuonna ovat KengurimeininkiJenni Mustajärvi, Uniklubi ja Kuumaa

Katso lisää tapahtumasta tästä.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >