Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.

Pöheikön Pölläys -livestriimi 13.6.2020

Rantajätkät ry järjestää 13. kesäkuuta Pöheikön Pölläys -livestriimin, joka lähetetään Akun Tehtaalta. Ohjelmaa on noin kello 18–22. Esiintymässä ovat KormusAimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit ja Hauli Bros.

Striimiä pääsee seuraamaan ilmaiseksi. Tapahtumatoimintaa tukeakseen voi ostaa alkaen 8 euron hintaisen, vapaaehtoisen lipun. Tapahtumaan pääsee tästä linkistä https://events.liveto.io/events/poheikon-pollays-livestriimi

Tapahtuman toteuttamisessa ovat mukana myös Ylöjärven kaupunki, Teivon Ravit, Digitaalinen mainostoimisto Tremedia ja Pepper Bar & Restaurant - Ylöjärvi.

 

29. Pöheikön Pölläys peruttu

Harmiksemme ilmoitamme, että Pöheikön Pölläys on peruttu hallituksen 22. huhtikuuta tekemien määräysten mukaisesti. Niiden mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat on kielletty heinäkuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen estämiseksi. 

Vuoden 2020 Pöheikön Pölläys oli määrä järjestää 12.–13. kesäkuuta. Esiintyjäkaartiin kuuluivat muun muassa Kolmas Nainen ja Neljä Ruusua. Myös heinäkuun loppuun suunniteltu ilmainen ja ikärajaton Mökkirokki jää näin ollen pois tulevalta kesältä. 

Kaikki Pöheikön Pölläys -tapahtumaan lipun ostaneet saavat rahansa takaisin. Lippurahojen palautusta voi hakea suoraan Lippupisteen kautta https://web.lippu.fi/palautus 30. kesäkuuta mennessä.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >

    Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.