Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.

Rantajätkät suunnittelee jo tulevaa vuotta

Rantajätkien tapahtumakesä on kuluvalta vuodelta paketissa. Kesän aikana järjestettiin Pöheikön Pölläys -takapihavestivaali toukokuussa ja koko perheen ikärajaton ja ilmainen puistofestari Mökkirokki heinäkuussa. 

Elokuussa yhdistys juhlisti Sauriolla Rantajätkien 40-vuotista historiaa. Juhlien lisäksi Sauriolla oli avoinna valokuvanäyttely, joka sisälsi niin valokuvia kuin lehtileikkeitäkin vuosien varrelta Rantajätkien monisärmäisestä historiasta. Päivälleen Rantajätkillä tulee täyteen 40 vuotta marraskuussa. Yhdistys perustettiin 5.11.1982.

Tulevan, vuoden 2023 Pöheikön Pölläyksen suunnittelu ja bändikartoitus on aloitettu. Kerromme lisää siinä vaiheessa, kun tieto esiintyjistä varmistuu.

Mökkirokkia vietettiin heinäkuun viimeisenä sunnuntaina

Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 31. heinäkuuta 2022 järjestetään Mökkirokki yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä oli Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma, joka järjestettiin toisen kerran. 

Tapahtumaan oli vapaa pääsy.

30. takapihavestivaali onnistuneesti ohitse!

Ylöjärven festarikesä käynnistettiin tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Ylöjärvellä. Järjestyksessään 30. Pöheikön Pölläystä vietettiin sekä perjantaina 27.5. että lauantaina 28.5.2022. Tunnelma Räikänpuistossa oli molempina iltoina mahtava, ja paikalle saapunut yleisö huikeaa.

Perjantaina 27.5.2022 lavalle nousivat Anssi Kela ja Hauli Bros.

Lauantaina 28.5.2022 lavalle nousivat Arttu Wiskari ja Hauli Bros.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >

    Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.