Mökkirokkia vietettiin heinäkuun viimeisenä sunnuntaina

Heinäkuun viimeisenä sunnutaina 28. heinäkuuta järjestettiin Mökkirokki osana Ylöjärven 150-vuotisjuhlavuotta yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä oli Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma. Alueella palveli tapahtuman ajan useampi ruokamyyjä, minkä lisäksi myynnissä oli muun muassa lakuja, jäätelöä, limsaa ja kahvia. Rantajätkät paistoi omalla teltallaan makkaraa ja jakoi Hevisauruksen keikan jälkeen ilmapalloja. 

Tapahtumaan oli vapaa pääsy ja se oli ikärajaton.

28. takapihavestivaali onnistuneesti ohitse!

Ylöjärven festarikesä käynnistettiin tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Ylöjärvellä. Järjestyksessään 28. Pöheikön Pölläystä vietettiin sekä perjantaina 24.5. että lauantaina 25.5.2019. Tunnelma Räikänpuistossa oli molempina iltoina mahtava, ja paikalle saapunut yleisö huikeaa.

Perjantaina 24.5.2019 lavalle nousi Eppu Normaali, todellinen Ylöjärven ylpeys ja suomalaisen rockhistorian menestyneimpiä orkestereita! Perjantaina lavan lämmitti Jenni Mustajärvi.

Lauantaina 25.5.2019 Pöheikön lavalle nousivat Maija Vilkkumaa ja Happoradio! Lauantaina lavan lämmittivät Holmala sekä Peter Joukainen Trio.

Rantajätkät oli kesäkuussa mukana Tenavien Tohinat 2019- ja Räikkä Raikaa 2019 -tapahtumissa, jotka molemmat järjestettiin lauantaina 29.6.2019 yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >