Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ylpeänä esittävät: MÖKKIROKKI - Ilmainen puistofestari Räikänpuistossa.

Heinäkuussa sunnuntaina 28.7.2019 järjestetään Mökkirokki osana Ylöjärven 150-vuotis juhlavuotta yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä on Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

Pöheikön Pölläyksen ennakkoliput ovat myynnissä

Pöheikön Pölläyksen ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Uutena vaihtoehtona ennakkolipuissa on kahden päivän lippupaketti eli ei muuta, kun ostoksille Lippupisteeseen.

Lippuja ei tänäkään vuonna riitä kaikille, joten ennakoi siis itsesi sisään. Näin varmistat pääsysi kesän avaukseen! HUOM! Tapahtuma on K-18.

  • Pe liput: Ennakkoon 33 €, portilta 37 € (jos jäljellä)
  • La liput: Ennakkoon 24 €, portilta 28 € (jos jäljellä)
  • Kahden päivän lippu: Ennakkoon 55 €

Pöheikön Pölläys 24.5.-25.5.2019

Rantajätkät Ry ylpeänä esittää: 28. takapihavestivaali Ylöjärvellä!

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Ylöjärvellä. Järjestyksessään 28. Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 24.5. että lauantaina 25.5.2019.

Perjantaina 24.5.2019 lavalle nousee Eppu Normaali, todellinen Ylöjärven ylpeys ja suomalaisen rockhistorian menestyneimpiä orkestereita! Perjantaina lavan lämmittää Jenni Mustajärvi.

Lauantaina 25.5.2019 Pöheikön lavalle nousevat Maija Vilkkumaa ja Happoradio! Lauantaina lavan lämmittävät Holmala sekä Peter Joukainen Trio.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >