Mökkirokki sunnuntaina 28.7.2019

Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ylpeänä esittävät: MÖKKIROKKI - Ilmainen puistofestari Räikänpuistossa.

Heinäkuussa sunnuntaina 28.7.2019 järjestetään Mökkirokki osana Ylöjärven 150-vuotis juhlavuotta yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä on Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

Tenavien Tohinat ja Räikkä Raikaa la 29.6.2019

Yhdessä Ylöjärven kulttuuripalveluiden kanssa järjestettävä Räikkä Soi -tapahtumakokonaisuus tarjoaa Räikänpuistossa pääsymaksuttomia tapahtumia lauantaina 29. kesäkuuta.

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattaneen Tenavien Tohinoiden pääesiintyjinä nähdään Benny Törnroos ja Muumit, lastenyhtye Päistikka sekä Taikuri Marko. Lapset pääsevät testaamaan myös Räikänpuistoon avattavaa uutta keppihevosrataa.

Yhteislauluilta Räikkä Raikaan solistiksi saapuu 35-juhlavuottaan hiljattain viettänyt Meiju Suvas.

28. takapihavestivaali onnistuneesti ohitse!

Ylöjärven festarikesä käynnistettiin tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Ylöjärvellä. Järjestyksessään 28. Pöheikön Pölläystä vietettiin sekä perjantaina 24.5. että lauantaina 25.5.2019. Tunnelma Räikänpuistossa oli molempina iltoina mahtava, ja paikalle saapunut yleisö huikeaa.

Perjantaina 24.5.2019 lavalle nousi Eppu Normaali, todellinen Ylöjärven ylpeys ja suomalaisen rockhistorian menestyneimpiä orkestereita! Perjantaina lavan lämmitti Jenni Mustajärvi.

Lauantaina 25.5.2019 Pöheikön lavalle nousivat Maija Vilkkumaa ja Happoradio! Lauantaina lavan lämmittivät Holmala sekä Peter Joukainen Trio.

Seuraavaksi Rantajätkät on mukana Tenavien Tohinat 2019- ja Räikkä Raikaa 2019 -tapahtumissa, jotka molemmat järjestetään lauantaina 29.6.2019 yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >