Hyvää lauantaipäivää! Tänään on vuorossa Pöhärin päivä nro 2.

Tänään lavalle nousevat Happoradio, Maija Vilkkumaa ja Holmala ja sivulavalla yleisöä viihdyttää Peter Joukainen Trio.

Lippuja on saatavilla vielä portilta, jos ennakkoon jäi ostamatta. Nähdään illalla Pöheikössä :-).

Tänään se alkaa, Pöheikön Pölläys vm. 2019

Tänään lavalle nousevat Eppu Normaali ja Jenni Mustajärvi ja sivulavalla yleisöä viihdyttää Trubaduuri Jussi Ojanen. Tulkaahan ajoissa paikalle (viimeistään klo 20), jotta vältätte pahimmat ruuhkat ;-)

Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ylpeänä esittävät: MÖKKIROKKI - Ilmainen puistofestari Räikänpuistossa.

Heinäkuussa sunnuntaina 28.7.2019 järjestetään Mökkirokki osana Ylöjärven 150-vuotis juhlavuotta yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä on Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

Pöheikön Pölläys 24.5.-25.5.2019

Rantajätkät Ry ylpeänä esittää: 28. takapihavestivaali Ylöjärvellä!

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Ylöjärvellä. Järjestyksessään 28. Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 24.5. että lauantaina 25.5.2019.

Perjantaina 24.5.2019 lavalle nousee Eppu Normaali, todellinen Ylöjärven ylpeys ja suomalaisen rockhistorian menestyneimpiä orkestereita! Perjantaina lavan lämmittää Jenni Mustajärvi.

Lauantaina 25.5.2019 Pöheikön lavalle nousevat Maija Vilkkumaa ja Happoradio! Lauantaina lavan lämmittävät Holmala sekä Peter Joukainen Trio.

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >