Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.

Pöheikön Pölläys 2018 - Ennakkoliput myynnissä!

PÖHEIKÖN PÖLLÄYKSEN LIPPUJA SAA NYT LIPPUPISTEESTÄ ja Ylöjärveltä (Pub Pikku Pete, Teboil Ylöjärvi ja Pepper Bar & Restaurant)

  • Liput perjantaille ovat ennakkoon alkaen 24,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilla 27,00 € (jos jäljellä).
  • Liput lauantaille ovat ennakkoon alkaen 24,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilta 27,00 € (jos jäljellä).

HUOM!

  • Kun ostat lipun suoraan Lippupisteen myyntipisteestä (esim. Citymarketista), lippuihin lisätään 2€ toimitusmaksu/tilaus.
  • Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, toimitusmaksuun (2 € toimitusmaksu/tilaus) lisätään 1 € myyntipalkkio / lippu.

Lippupisteen sivuilla on vielä tarkemmat tiedot mahdollisista toimitusmaksuista.

Liput ennakkoon myös Ylöjärveltä!

Lippuja voi ostaa Lippupisteen lisäksi ennakkomyyntipisteistä Ylöjärveltä. Pub Pikku Pete (Asemantie 1, Ylöjärvi) ja Teboil Ylöjärvi (Kuusistontie 2, Ylöjärvi) myyvät lippuja käteisellä ja Pepper Bar & Restaurant - Ylöjärvi (Rantajätkäntie 2, Ylöjärvi) myy myös korttia vastaan.

Näitä ei tänäkään vuonna riitä kaikille, joten ennakoi siis itsesi sisään. Näin varmistat pääsysi kesän avaukseen! Huom! Tapahtuma on K-18.

Pöheikön Pölläys 8.-9.6.2018

Rantajätkät Ry ylpeänä esittää: 27. takapihavestivaali Räikänpuistossa, Ylöjärvellä!

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna kesäkuun toisena viikonloppuna Räikänpuistossa, Ylöjärvellä. Järjestyksessään 27. Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 8.6. että lauantaina 9.6.2018.

Perjantaina lavalle nousee supersuosittu Jari Sillanpää, vetäen samalla kesän ensimmäisen festarikeikkansa. Lauantaina Pöhärissä raikaa punk, kun 30. juhlavuottaan viettävä Klamydia nousee lauteille. Lauantain lauteita lämmittämässä on myös X Factorista tuttu Rose Pilots! Molempina päivinä yleisöä viihdyttää ilmiömäinen Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri.

Lippuja ei tänäkään vuonna riitä kaikille, joten ennakoi siis itsesi sisään. Näin varmistat pääsysi kesän avaukseen! HUOM! Tapahtuma on K-18.

Rantajätkät 35 vuotta

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >

    Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.