Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.

Seuraamme annettuja rajoituksia

Tällä hetkellä julkiset kokoontumiset on rajoitettu kymmeneen henkilöön koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Hallituksen linjaama rajoitus koskee myös yleisötapahtumia ja on voimassa 13. huhtikuuta saakka. 

Seuraamme tilannetta ja noudatamme ohjeita sekä annettuja rajoituksia päättäessämme tapahtuman järjestämisestä. Kesäkuun 12. ja 13. päivä järjestettävän Pöheikön Pölläyksen valmistelut jatkuvat normaalisti.

Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta.

Pöheikön Pölläys 12.-13.6.2020

Rantajätkät Ry ylpeänä esittää: 29. takapihavestivaali Ylöjärvellä!

Ylöjärven festarikesä käynnistetään kesäkuun toisena viikonloppuna Ylöjärvellä, Räikänpuistossa. Järjestyksessään 29. Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 12.6. että lauantaina 13.6.2020.

Perjantaina 12.6.2020 lavalle nousee paluun keikkalavoille tehnyt Kolmas Nainen. Perjantaina lavan lämmittää Kormus.

Lauantaina 13.6.2020 Pöheikön lavalle nousee Neljä Ruusua. Kotimaisen popmusiikin ikoni Neljä Ruusua täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Lauantaina lavan lämmittää legendaarinen Aimo Pamaus & Luodinkestävät Liivit.

Tapahtuma on K-18.

Yksittäisten päivälippujen lisäksi tälläkin kertaa on myynnissä kahden päivän lippu (pe+la). Ei muuta kuin lippukaupoille Lippupisteeseen ja Pöhäriliput pukinkonttiin. Rock!

Rantajätkät ry

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >

    Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.