Mökkirokki Ylöjärvellä 30.7.2023

Tietoa tapahtumasta

Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ylpeänä esittävät: MÖKKIROKKI - Ilmainen puistofestari Räikänpuistossa.

Sunnuntaina 30. heinäkuuta järjestetään järjestyksessään 3. Mökkirokki yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Kyseessä on Ylöjärven Räikänpuistossa järjestettävä koko perheen musiikkitapahtuma.

Tapahtumaan voi tulla oman aikataulunsa mukaisesti - käydä vaikka vain yhden esiintyjän keikalla tai nauttia tunnelmasta koko päivän. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä, mutta alueelta löytyy myös ruokamyyntiä.

Rantajätkien teltalta saa apua ja lisätietoja tapahtuman aikana, minkä lisäksi samalla teltalla myydään muun muassa makkaraa, hodareita ja jäätelöä sekä Mökkirokki-paitoja.

Tapahtumaa taltioidaan järjestäjien toimesta.

Esiintyjät ja ohjelma

  • Kengurumeininki
  • Jenni Mustajärvi
  • Uniklubi
  • Kuumaa

Mökkirokki Facebookissa

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on ikärajaton.

Esiintyjien lisäksi alueella on myös muuta ohjelmaa ja muun muassa laku- ja ruokamyyntiä. Anniskelua tapahtumassa ei ole lainkaan. 

Lue lisää esiintyjistä tästä ja saapumisesta tapahtumaan tästä

Tunnelmia vuoden 2023 Mökkirokista

Jo kolmannen kerran järjestetty Mökkirokki ylitti kaikki odotukset, ja Räikänpuistoon kerääntyi upea määrä yleisöä viihtymään sekä nauttimaan musiikista ja muista oheistoiminnoista. 

Päivän aloitti perheen pienimmille suunnattu Kengurumeininki, jonka jälkeen lavan edessä nähtiin Taikahileen esitys jättisaippuakuplien kera. Pieni sadekuuro viilensi yleisöä ennen Jenni Mustajärven keikkaa, jonka jälkeen lavalle nousi Uniklubi. Tapahtuman huipensi yleisön odotukset lunastanut Kuumaa. 

Mökkirokki järjestettiin Ylöjärvellä Räikänpuistossa sunnuntaina 30. heinäkuuta. Sen toteuttivat yhteistyössä Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ry.