• Rantajätkät Facebook
  • Rantajätkät Instagram

Aikataulut ja sijainti

Mökkirokki Räikänpuistossa

Tapahtuma-alue

Sunnuntaina 28. heinäkuuta kello 13-19 Räikänpuistossa vietetään Mökkirokkia. Tapahtuma järjestetään Räikänpuistossa.

Tapahtuma-alue on avoinna Räikänpuistossa (Räikäntie, Ylöjärvi) kello 13-19. Voit saapua tapahtumaan kävellen ja pyöräillen - tai vaikka veneellä musiikista nauttimaan järvelle.

Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen - koko perheen piknikfestari, jonne voi ottaa mukaan myös omia eväitä. Asiakkaiden käytössä on wc.

Tapahtuma on päihteetön. Alueella ei ole anniskelua.

Esiintyjät ja ohjelma

 

Tapahtumassa esiintyvät Naattiorkesteri, Eini, Bee ja Benjamin.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. 

Tapahtuma-alueella on myös muuta ohjelmaa ja ruokamyyntiä. 

Saapuminen

Voit saapua Ylöjärven Räikänpuistossa (Räikäntie, Ylöjärvi) järjestettävään Mökkirokkiin kävellen, pyörällä tai vaikka veneellä.

Räikänpuistoa lähimmät parkkipaikat sijaitsevat esimerkiksi kirjasto Leijalla (Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi), seurakuntatalolla/Ylöjärven kirkolla (Kirkkotanhuantie 1, 33471 Ylöjärvi) ja Aron rannassa (Vaasantie 354, 33470 Ylöjärvi). Tapahtumasta johtuen Räikänpuiston omat parkkipaikat eivät ole käytössä.

Linja-autoliikenne kulkee tapahtuman ajan normaalin sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Bussipysäkkinä toimii Asemantie 6110 (Soppeenmäestä ja Tampereen suunnasta tultaessa) ja Asemantie 6111 (pääkirjasto Leijan ja Kurun suunnasta tultaessa). Kävelymatkaa pysäkiltä kertyy alle kilometri.