Aikataulut ja sijainti

Mökkirokki Räikänpuistossa

Tapahtuma-alue

Sunnuntaina 30. heinäkuuta kello 13-19 Räikänpuistossa vietetään Mökkirokkia. Tapahtuma järjestetään Räikänpuistossa.

Tapahtuma-alue on avoinna Räikänpuistossa (Räikäntie, Ylöjärvi) kello 13-19. Voit saapua tapahtumaan kävellen ja pyöräillen - tai vaikka veneellä musiikista nauttimaan järvelle.

Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen - koko perheen piknikfestari, jonne voi ottaa mukaan myös omia eväitä. Asiakkaiden käytössä on wc.

Esiintyjät ja ohjelma

  • Klo 13 Kengurumeinki
  • Klo 14.30 Jenni Mustajärvi
  • Klo 16.15 Uniklubi
  • Klo 18.00 Kuumaa

Mökkirokki Facebookissa

Tapahtuma-alueella on myös muita ohjelmaa, kuten erilaisia myyntipisteitä: metrilakua, Villa Vinon koju, Vanhan Räikän myyntipiste, Iron Pigin ruokamyyntipiste, Taikahile, Tivoli Laine ja Karvakavereiden rapsuteltavat koirakaverit.

Saapuminen

Voit saapua Ylöjärven Räikänpuistossa (Räikäntie, Ylöjärvi) järjestettävään Mökkirokkiin kävellen, pyörällä tai vaikka veneellä.

Räikänpuistoa lähimmät parkkipaikat sijaitsevat esimerkiksi kirjasto Leijalla (Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi), seurakuntatalolla/Ylöjärven kirkolla (Kirkkotanhuantie 1, 33471 Ylöjärvi) ja Aron rannassa (Vaasantie 354, 33470 Ylöjärvi). Tapahtumasta johtuen Räikänpuiston omat parkkipaikat eivät ole käytössä.

Linja-autoliikenne (Nysse-linjat 80 ja 85) kulkee tapahtuman ajan normaalin sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Bussipysäkkinä toimii Asemantie 6110 (Soppeenmäestä ja Tampereen suunnasta tultaessa) ja Asemantie 6111 (pääkirjasto Leijan ja Kurun suunnasta tultaessa). Kävelymatkaa pysäkiltä kertyy alle kilometri.