• Rantajätkät Facebook
  • Rantajätkät Instagram

Ajankohtaiset | Arkisto: 2023 | 2022 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

Uutiset (arkisto)

21.11.2023

Nappaa liput Black week -tarjoushintaan!

Liput myynnissä nyt!

Tulevan kesän Pöheikön Pölläykseen voi nyt ostaa lippuja. Black week -tarjouksella nappaat ne taskuun edullisimmin.

Tulevan kesän Pöheikön Pölläykseen voi nyt ostaa lippuja. Black week -tarjouksella nappaat ne taskuun edullisimmin.

Ennakkolipunmyynti Pöheikön Pölläykseen 2024 on avattu 21. marraskuuta. Kampanajahintaiset liput ovat myynnissä 26. marraskuuta kello 23.59 asti tai niin kauan kun lippuja riittää.

Black week -hinnat alkaen 29,99€

Tapahtumaan on myynnissä lippuja sekä perjantaille 7.6. että lauantaille 8.6. ja lisäksi kahden päivän -lippupaketteja Lippu.fin kautta. Myynnissä on eri hintaisia kampanjalippuja, alkaen hinnat esitetty alla. 

Perjantain liput alkaen Black week -tarjouksella 29,99€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Lauantain liput alkaen Black week -tarjouksella 29,99€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Kahden päivän (perjantai ja lauantai) lippupaketti alkaen 54,99€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Kampanjan jälkeen lippuja on saatavilla ennakkohintaisina

Perjantain liput ennakkohintaan 34,99€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Lauantain liput ennakkohintaan 34,99€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Kahden päivän (perjantai ja lauantai) -lippupaketti ennakkohintaan 66,6€ + tilausmaksut (alk. 1,5€ www.lippu.fi)

Lippu.fin maksullinen lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta numerossa 0600 900 900. Puhelun hinta 2€/alk. min + mpm/pvm. Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti. Tapahtumajärjestäjänä toimii Rantajätkät ry. 

Paikalliset myyntipisteet julkistetaan myöhemmin, ja lipunmyynti niissä alkaa ensi kevään aikana. 

Lippuja myydään tapahtumailtoina myös portilta, mikäli niitä on vielä jäljellä

Porttihinnat ovat iltaa kohden 39,68€. Portilta ei myydä kahden päivän -lippupakettia, vaan se on ostettavissa ainoastaan ennakkoon.

17.11.2023

Se on Petriii ja lauantaina ysäriä

Rantajätkät ry ylpenä esittää: 32. takapihavestivaali Ylöjärvellä

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin tituleerattu Pöheikön Pölläys avaa Rantäjätkien festarikesän Kulttuuritalo Sauriolla Ylöjärvellä 7.–8. kesäkuuta 2024. 

Teltta pystys

Tulevan suven tapahtumaviikonloppuun mahtuu peräti kaksi erilaista teemaa. Perjantaina 7. kesäkuuta Pöheikössä pölläyttää rääväsuinen räppäri Petri Nygård. Pöhäriteltan lämmittelee tamperelainen hiphop-yhtye Mansesteri.

Pöhäri goes 90s

Lauantaina 8. kesäkuuta Pöhäri goes 90s. Tuttavallisemmin lauantai-illan teemana on ysäri, johon Pöhärikansan johdattavat sekä Waldo's People että Solid Base. 

Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja koko tapahtuma-alueella on K-18.

Liput tulevat myyntiin pian!

Ennakkoliput myydään Lippu.fi:n kautta. Paikalliset myyntipisteet julkistetaan myöhemmin, ja lipunmyynti niissä alkaa ensi kevään aikana. 

Tuhtia tärinää

Ylöjärveläinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät on perustettu vuonna 1982. Yhdistys on järjestänyt Pöheikön Pölläys -tapahtumaa pitkälti talkoovoimin jo vuodesta 1991 lähtien. 

Tuleva Pöheikön Pölläys on järjestyksessään 32., ja se järjestetään toista kertaa Kulttuuritalo Saurion (Sauriontie 1, Ylöjärvi) pihalla. 

Lue lisää »

16.05.2023

Pöheikön Pölläyksen lipunmyynti käynnissä

Pöheikön Pölläys lähenee - lippuja saa läheltä ja kaukaa

Rantajätkien Suomen suurimpaan takapihavestivaaliin Pöheikön Pölläykseen on aikaa enää alle kuukausi. Tänä vuonna Ylöjärven festarikesän käynnistävä tapahtuma järjestetään Kulttuuritalo Saurion pihalla 9.–10. kesäkuuta. Sääsuojaa ja tunnelmaa ulkoilmatapahtumaan tuo kävijöille tutuksi tullut Pöheikön Pölläyksen teltta. 

Perjantaina 9. kesäkuuta tapahtumassa esiintyvät Pauli Hanhiniemen Retkue ja Simo Huominen. Lauantaina 10. kesäkuuta teltan valtaa pitkän uran soittanut Miljoonasade ja kymmenvuotista uraansa juhlistava Kormus.

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin tituleerattua Pöheikön Pölläystä on ehditty järjestää jo vuodesta 1991 alkaen. Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja on koko tapahtuman alueella K-18. 

Ravietkot Teivossa, jatkot tarjoaa Palowouti

Pöheikön Pölläyksen etkot järjestetään Teivossa perjantaina 9. kesäkuuta. Ravietkot alkavat kello 16.00 raviopastuksella, ja ravilähdöt käynnistyvät kello 17.00. Ravien jälkeen bussikuljetus lähtee kello 20.00 suoraan Sauriolle. Ravintola Palowouti järjestää tapahtuman viralliset jatkot sekä perjantaina että lauantaina, minkä lisäksi ravintolassa etkoillaan myös lauantaina.

Lipunmyynti avoinna

Tapahtuman liput ovat parhaillaan myynnissä. Paikkakunnalla ennakkolippuja voi ostaa Ylöjärven Teboililta (Kuusistontie 2, 33480 Ylöjärvi) tai Ravintola Palowoudista (Mikkolantie 1–3, 33470 Ylöjärvi). Ennakkoliput ovat myynnissä myös Liveton kautta (https://events.liveto.io/events/poheikon-pollays-9-1062023). 

Ennakkoon liput maksavat iltaa kohden 25 euroa ja kahden päivän lippupaketti 47 euroa. 

Perjantain yhteispaketti (68 €) sisältää sisäänpääsyn Teivon raveihin, Teivossa oman ravintolapöytäpaikan, ruokailun noutopöydästä ja ravien käsiohjelman sekä kuljetuksen Pöheikön Pölläykseen ja Pöheikön Pölläyksen aluelipun. Pelkkä yhteislippu (30 €) sisältää sisäänpääsyn molempiin tapahtumiin. Molempien Teivo-pakettien lipunmyynti Teivo Shopista www.teivo.fi-sivuston kautta.

Yrityslippupaketit Pöheikön Pölläykseen myydään suoraan Rantajätkien kautta, ja niitä voi tiedustella sähköpostitse ">

Pääsylippuja myydään tapahtumailtoina myös suoraan portilta, mikäli niitä on jäljellä. Liput maksavat portilta 30€ iltaa kohden.

Järjestyksessään 31. Pöheikön Pölläys 9.–10.6.2023 Kulttuuritalo Saurion pihalla (Sauriontie 1, 33470 Ylöjärvi). Lisätiedot www.rantajatkat.fi

Lue lisää »

26.04.2023

Perjantain 9.6. etkot Teivossa

Pöheikön Pölläykseen & Teivon Raveihin voi nyt ostaa yhteislippuja tai yhteispaketin perjantaille 9. kesäkuuta. 

Illan voi aloitella ravietkoilla heti töiden jälkeen Teivon Raveissa herkullisen ruoan ja juoman kera jännittäen ravilähtöjä ja jatkaa siitä suoraan kuljetuksella Pöhäriin Sauriolle. 

Ravietkot Teivossa alkavat kello 16 viihdyttävällä raviopastuksella ja ravilähdöt käynnistyvät kello 17. Ravien jälkeen, kello 20 bussikuljetus Ylöjärven keskustan Kulttuuritalo Sauriolle, jossa esiintyvät Pauli Hanhiniemen Retkue ja Simo Huominen. 

 Yhteispaketti (68€) sisältää:

  • sisäänpääsyn Teivon raveihin
  • oman ravintolapöytäpaikan
  • ruokailun noutopöydäst
  • käsiohjelman
  • kuljetuksen Ylöjärvelle Pöheikön Pölläykseen
  • Pöheikön Pölläyksen aluelipun
 
Yhteislippu (30€) sisältää:
 
  • sisäänpääsy Teivon raveihin
  • Pöheikön Pölläyksen aluelipun

 Liput Teivo Shopista: https://www.teivo.fi

26.04.2023

Koko perheen puistofestari Mökkirokki tulee taas

Järjestyksessään 3. Mökkirokki järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 30. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on jo edellisiltä kesiltä tuttu Räikänpuisto Ylöjärvellä. Kyseessä on ikärajaton ja ilmainen koko perheen piknikfestari, ja Mökkirokin tarjonta sopii esiintyjiensä puolesta koko perheelle. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Esiintymässä tänä vuonna ovat KengurimeininkiJenni Mustajärvi, Uniklubi ja Kuumaa

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan yli 4000 keikalla ympäri maata. Hulvatonta meininkiä on tallennettu niin levyille kuin videoillekin ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla esittäen toiminnallisia konserttejaan muun muassa päiväkodeissa, kouluilla, festareilla & yritystilaisuuksissa.

Jenni Mustajärvi on julkaissut vuodesta 2018 alkaen singlejä ja maaliskuussa 2020 ensimmäisen albuminsa 22:50. Albumin nimi tulee hänen syntymähetkensä kellonajasta. 

Uniklubin  albumi "Rakkautta ja piikkilankaa" julkaistiin vuonna 2004, eli lähes 20 vuotta sitten. Vuosien aikana yhtye on tehnyt 8 muutakin albumia, joista viimeisin on julkaistu 3. maaliskuuta 2023.

Kuumaa on vuonna 2016 perustettu suomalainen suomenkielistä popmusiikkia esittävä yhtye. Yhtyeen muodostavat laulaja Johannes Brotherus, rumpali Jonttu Luhtavaara ja basisti Aarni Soivio. Kuumaa on yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista popyhtyeistä, joka osallistui alkuvuodesta Uuden Musiikin Kilpailuun Ylivoimainen-kappaleellaan.

13.02.2023

Simo Huominen ja Kormus kiinnitetty Pöhäriin!

Esiintyjäkattaus täydentyy

Pöheikön Pölläyksen esiintyjäkattaus on täydentynyt. Perjantaille 9. kesäkuuta on kiinnitetty Simo Huominen ja lauantaille 10. kesäkuuta Kormus.

Simo Huominen on nuori poprock-orkesteri Suomen Tampereelta, joka yhdistelee nokkelasti musiikissaan nasevaa lyriikkaa sekä piirteitä hyväksi todetuista genreistä kuten rockista, popista, soulista ja funkista. Simot tykittelevät keikoillaan energisesti alkuperäiskappaleitaan, ja aina tilanteen mukaan valikoiman tarkasti valittuja lainakappaleita arsenaalistaan.

Lauantaina takapihavestivaalin lauteille kapuaa jo viidettä kertaa pöhärisuosikki Kormus.

Kormus, tuo Pöhärin konkari! Kymmenvuotista uraansa juhlistava yhtye palaa Pöhäriin uusitulla kokoonpanollaan. Kormus on niitä yhtyeitä, joista on puhuttu jo jonkin aikaa suomirockin ja suomenkielisen rockin tulevina juttuina. Onpa bändin harteille soviteltu myös manserockin isoa viittaa, joka kaipaakin kiistatta uusia kantajia. Tänä vuonna mittariin napsahtaa ensimmäiset kymmenen vuotta, joten juhlat kannattaa käynnistää hyvissä ajoin Pöhärissä! Seuraavaa pitkäsoittoa luvataan toukokuuksi.

Pöheikön Pölläys järjestetään Ylöjärvellä 9.-10.6.2023. Perjantaina 9. kesäkuuta teltassa esiintyvät Simo Huominen ja 

Pauli Hanhiniemi. Lauantaina teltan valtaavat Kormus ja Miljoonasade Official.

Liput tulevat myyntiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta kello 00.00. 

08.02.2023

Teltta is back - paluu pöheikköön

Pöheikön Pölläys Sauriolla 9.–10.6.2023

Rantajätkien Suomen suurin takapihavestivaali Pöheikön Pölläys avaa Ylöjärven festarikesän Kulttuuritalo Sauriolla 9.–10. kesäkuuta. 

Tapahtuman käynnistää Pauli Hanhiniemen Retkue, joka esiintyy tapahtumateltan lavalla perjantaina 9. kesäkuuta. Retkue soittaa Pauli Hanhiniemen suurimpia hittejä, joiden lisäksi yleisö pääsee kuulemaan myös yhtyeen omia biisejä.

Lauantaina 10. kesäkuuta teltan valtaa pitkän uran soittanut Miljoonasade. Jo kertaalleen lopettanut bändi on viime vuosina aktivoitunut uudelleen, ja hittejä tarjoiltavaksi riittää lähes 40-vuotisen bändihistorian ajalta.

Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksikin tituleerattua Pöheikön Pölläystä on ehditty järjestää jo vuodesta 1991 alkaen. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Kulttuuritalo Sauriolla Ylöjärvellä. Kävijöille tärkeäksi tapahtumaelementiksi noussut teltta pystytetään tapahtuma-alueelle antamaan sääsuojaa ja luomaan perinteistä Pöheikön Pölläyksen tunnelmaa. 

Viikonvaihteen tapahtuman ikäraja on koko tapahtuman alueella K-18.  

Lipunmyynti

Tapahtuman liput tulevat ennakkomyyntiin 14.2.2023. Ystävänpäivän kampanjassa liput myydään tarjoushintaisena ainoastaan yhden päivän ajan. 

Ennakkoliput ovat myynnissä Liveton kautta. 

Paikalliset myyntipisteet julkistetaan myöhemmin, ja lipunmyynti niissä alkaa kevään aikana. Yrityslippupaketit myydään suoraan Rantajätkien kautta, ja niitä voi tiedustella sähköpostitse

Pääsylippuja myydään tapahtumailtoina myös suoraan portilta, mikäli niitä on jäljellä. 

Liput maksavat ennakkoon 25€ ja portilta 30€. 

Tuhtia tärinää

Ylöjärveläinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät on perustettu vuonna 1982. Yhdistys on järjestänyt Pöheikön Pölläys -tapahtuman pitkälti talkoovoimin jo vuodesta 1991 lähtien. 

Järjestyksessään 31. Pöheikön Pölläys 9.–10.6.2023 Kulttuuritalo Saurion pihalla (Sauriontie 1, 33470 Ylöjärvi). 

Lisätiedot www.rantajatkat.fi

Lue lisää »