• Rantajätkät Facebook
  • Rantajätkät Instagram

Rantajätkät - Tuhtia tärinää jo vuodesta 1982

Rantajätkät juhlii - 40 vuotta kasassa

Monisärmäistä kulttuuria ja musiikkia

Rantajätkät ry on monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö, joka on toiminut ylöjärveläisen nuoriso- ja kulttuuritoiminnan hyväksi jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Vuonna 2022 Rantajätkät vietti 40-vuotisjuhlavuottaan ja juhli elokuussa Sauriolla.

Alunperin pienehkössä musiikinharrastajien joukossa syntynyt idea on terävöitynyt vuosien myötä. Alkujaan lähtökohtana oli vaalia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populaarikulttuuria, mitä yhdistys on kynsin hampain tehnytkin vuosien varrella.

Yksi yhdistyksen tunnetuimmista tapahtumista oli Räikkärock, joka järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1983. Festivaalia järjestettiin aina vuoteen 2012 saakka, ja Räikkärock oli aikoinaan yksi vanhimmista suomalaisista yhtäjaksoisesti järjestetyistä rockfestivaaleista.

Tällä hetkellä suurin yhdistyksen järjestämä vuosittainen tapahtuma on toukokuussa pidettävä, kaksipäiväinen Pöheikön Pölläys. Pöheikön Pölläystä on tituleerattu "Suomen suurimmaksi takapihavestivaaliksi", ja se on järjestetty vuosittain (pl. Koronan aiheuttamat rajoitukset) jo 30 vuoden ajan. 

Rantajätkät ry
Toimintatie 3
33470 Ylöjärvi

rantajatkat (AT) rantajatkat.fi
Tsekkaa Facebook-sivumme!

Haluatko mukaan?


Liity Rantajätkiin - mahtavat edut!

Älä jännitä ja pyydä naapurikin mukaan.

Ota yhteyttä sähköpostitse rantajatkat(at)rantajatkat.fi tai poikkea kämpällä juttelemassa!