Räikkä Raikaa 29.6.2019

Tietoa tapahtumasta

Räikkä Raikaa -yhteislaulutapahtuma la 29.6.2018 klo 18–20, Räikänpuisto, Ylöjärvi

Vapaa pääsy!

Laulattajana Meiju Suvas

Räikkä Raikaa -yhteislauluilta järjestetään Räikänpuistossa, Ylöjärvellä.

Tuttuun tapaan tilaisuutta vietetään tapahtumateltassa suojassa kesäisen sään vaihteluilta. Tapahtuma alkaa lauantaina 29.6.2019 kello 18.00.

Tapahtumassa on tarjolla pullakahvit.

Meiju Suvas

Räikkä Raikaa -tapahtumaan saapuu 35-vuotista taiteilijauraansa juhlistava Meiju Suvas, joka johdattaa yleisön yhteislauluun klo 18 alkaen.

Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Hän vietti vastikään 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida.

Yleisö voi kokea tunteiden koko kirjon ja saa aina rahoillensa vastinetta. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.

Meijun ura on ollut täynnä hittejä hittien perään, esimerkkeinä Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. Meiju ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen, vaan hänen esiintymisensä on vahvasti kiinni tässä päivässä. Vuonna 2018 häneltä ilmestyi kappale Meidän ilta ja vuonna 2019 käynnistyi Suorinta tietä -singlellä.