Esiintyjät

Danny

Musiikin ja viihteen mestari, musiikkineuvos Danny ei juuri esittelyjä kaipaa. Lukuisat hitit, showt, kiertueet ja monet palkinnot puhukoot puolestaan. Vierivä kivi ei sammaloidu – taiteilija on pysynyt viritettynä jo vuodesta 1964 alkaen, jolloin hänen huikea uransa alkoi. Koko kuusikymmentä luvulta alkaneen uransa ajan, Danny on pyrkinyt pysymään nykyhetkessä ja etsinyt erilaisia trendejä ja ilmiöitä.

danny.fi

Hevisaurus

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille.

Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

hevisaurus.com

Vilma Alina

Universal Musicille levyttävä Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Lahjakas artisti on julkaissut viimeisen vuoden aikana koskettavia biisejä, joiden teemat risteilevät rakkaudesta rikkinäisyyteen sekä mustasukkaisuudesta sovintoon. Hänen odotettu uusi albuminsa ”Tulva” ilmestyi keväällä 2019.

vilmaalina.fi

Aliisa Syrjä Band

Ylöjärveläinen Aliisa Syrjä kirjoittaa ja säveltää itse biisinsä. Suomenkieliset sanoitukset tarjoavat kuulijalle samaistuttavia tarinoita, joita lahjakkaista muusikoista koostuva livebändi värittää!

Dear Victims

Dear Victims Kiss-tribuuttiyhtyeeseen kuuluvat:
Jari Taunimaa (Guitar/voc)
Tommi Suonpää (Voc)
Tommi Tenkula (Bass)
Tomi Ylönen (Drums)
Petro Tuomainen (Guitar/voc)

facebook.com/dearvictims/