• Rantajätkät Facebook
  • Rantajätkät Instagram

Esiintyjät

Mökkirokin tarjonta sopii esiintyjiensä puolesta koko perheelle. Esiintymässä tänä vuonna ovat Naattiorkesteri, Eini, Bee ja Benjamin.

Naattiorkesteri koostuu kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta. Musiikki on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instrumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyy koko perhe. Naatit ovat riemastuttaneet yleisöään energisillä ja osallistavilla esiintymisillään ympäri Suomea. 

Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar Eini julkaisi debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa vain 17-vuotiaana. Pitkän uran tehneen Einin vauhti ei ole hidastunut, vaan Eini on julkaissut hiljattain uutta musiikkia. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen single Mun vuosi julkaistiin viime joulukuussa ja Sun vuoro olla vapaa helmikuussa ja Tää kaikki ois voinut olla sun huhtikuussa. 

Tulokasartisteihin kuuluva Bee yhdistelee suomenkielisessä musiikissaan tummaa poppia ja soulia. Artistin debyyttialbumi Hupsis julkaistiin viime syyskuussa. Bee nousi yleisön tietoisuuteen kappaleellaan Tequilakahvi. Hänen kappaleensa Viimeisiä sanoja on soinut myös kiitettävästi radiossa. Bee on osallistunut vuonna 2018 Voice of Finland -laulukilpailuun. Vuonna 2023 Bee valittiin YleX:n vuoden Läpimurto-artistiksi. 

Benjamin Peltonen tuli alun perin tunnetuksi Instagramista. Kymmenen vuotta sitten hän solmi levytyssopimuksen ja julkaisi ensimmäisen singlensä Underdogs. Benjamin on julkaissut uutta musiikkia vuosittain, tänä vuonna kappaleen Paremmin ku kukaan muu yhdessä Bessin kanssa. Peltonen osallistui viime vuonna Uuden Musiikin kilpailuun kappaleella Hoida mut.