Tenavien Tohinat 9.7.2017

Tänä kesänä koko perheen menopäivä Tenavien Tohinat järjesttiin sunnuntaina 9. heinäkuuta. Tapahtuma piti sisällään tuttuun tapaan menoa ja meininkiä lapsille, perheille ja kaikille perinteisen lastenmusiikin ystäville.

Tapahtuman päätähtenä nähtiin pitkän uran tehnyt lastenmusiikkiyhtye Orffit. Esiintymislavalle nousi myös tammikuussa 2017 ensimmäisen, kehutun albuminsa julkaissut tamperelainen Höpinätötterö. Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Parivaljakko on tuttu myös television puolelta, sillä duo on musisoinut myös Pikku Kakkosessa.

Yhtyeiden välissä yleisö sai nauttia Taikuri Simo Aallon Jokeri Pokeri Box -ohjelmiston kymmenvuotisjuhlashow'sta. Tapahtumapäivän juonnoista vastasi energinen lastenliikuttaja Super-Sam.

Tenavien Tohinat järjestettiin Räikänpuistossa, Ylöjärvellä. Kaikkia esityksiä pääsi seuraamaan tapahtumatelttaan. Alueella oli lisäksi ilmainen pomppulinna. Ruokaa ja juomaa oli myynnissä vohvelikioski VohBelissa ja vegejätskikioski Spirossa!. Kesäisen juhlatunnelman viimeistelevät Ylisen Kauppapuutarhan tarjoamat kukat.

Tenavien Tohinat oli osa Räikkä Soi -tapahtumaviikonloppua. Tapahtuma järjestettiin yhdessä Ylöjärven kulttuuripalvelveluiden kanssa.