Ajankohtaiset | Arkisto: 2017 | 2016 | 2015 | 2014

Uutiset

08.06.2017

Tenavien Tohinat 9.7.2017

19.05.2017

TAPAHTUMATIEDOTE: Pöheikön Pölläys starttaa ensi viikon perjantaina

Suomen suurin takapihavestivaali avaa porttinsa perjantaina 26. toukokuuta kello 20.00. Viikonvaihteen tapahtuman ohjelmatarjonta on tänä vuonna varsin monipuolinen. Mukaan on saatu niin 40-vuotista taivaltaan juhliva Popeda kuin uuden levynsä julkaissut ja Pöheikön Pölläyksessä albumin julkaisukeikan soittava A. Aalto.

Lauantain maksuton päivätapahtuma on viime vuotiseen tapaan avoinna kaikille. Päivätapahtumassa esiintyvät Lauluyhtye Laulux, Rockkuoro Rox ja Sekakuoro Saurion Sävel. Tapahtuma-alue on avoinna lauantaipäivänä kello 14-16.

Viikonvaihteen tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan tapahtumateltassa Räikänpuistossa, Ylöjärvellä. Portit aukeavat perjantaina kello 20.00 ja lauantaina kello 19.00. Portit sulkeutuvat molempina päivinä kello 02.00.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa ennakkoon Lippupisteeltä sekä Ylöjärven Teboililta ja Kahvila Emmistä & Sulosta.

Katso uusin tapahtumatiedotteemme kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä (pdf).

 

Lue lisää »

04.05.2017

Peter Joukainen Duo: samaan aikaan koskettava ja viihdyttävä

Kuva: Markus Perko/Studio Monsteriluola

Kuva: Markus Perko/Studio Monsteriluola

Pöheikön Pölläyksen avauskunnian saa tänä vuonna Peter Joukainen Duo. Luvassa on akustisilla kitaroilla säestettyjä Peter Joukaisen omia kappaleita, joiden lisäksi duo esittää suomenkielistä, melodista poppia. Muiden artistien kappaleet on valittu Joukaisen omista suosikeista, kuten J. Karjalaisen ja Juha Tapion tuotannoista.

– Mukana saattaa olla myös Eppujen kappaleita, koska tapahtuma on Ylöjärvellä.

Joukaisen lisäksi lavalla nähdään Mikko Huuhtanen. Kitaran lisäksi Huuhtasella on loopperi, jolla saadaan tuotettua esimerkiksi hieman lisärytmejä esitykseen.

– Soitamme kaiken livenä. Vaikka loopperi onkin mukana, siitäkin kuultavat äänet tuotetaan kaikki esityksen aikana. Eli ei ole mitään sähköistä säkätystä mukana, Joukainen kommentoi.

Lue lisää »

31.03.2017

Treenikämpillä tilaa

Rantajätkät tarjoaa vuokrattavaksi treenitilaa. Kahdessa treenikämpässä on tilaa yhteensä kuudelle bändille siten, että yhtä kämppää kohden harjoittelee kolme orkesteria. Tällä hetkellä vapaita paikkoja on kolmelle bändille.

Kuukausivuokra on maltillinen 130 euroa, johon kuuluu esimerkiksi lauluäänentoisto, lukittava varastokoppi, WC, sähkömaksu, netti ja lämmitys.

Pääosin talkootyöllä rakennetut treenikämpät valmistuivat uudelle kämpälle (Toimintatie 3, Ylöjärvi) syksyllä 2009.

Lisätietoja voit kysyä Nymanin Mikolta 044-7822291