• 19.05.2017
  TAPAHTUMATIEDOTE: Pöheikön Pölläys starttaa ensi viikon perjantaina
  Lue lisää »
 • 04.05.2017
  Peter Joukainen Duo: samaan aikaan koskettava ja viihdyttävä
  Lue lisää »
 • 19.04.2017
  TAPAHTUMATIEDOTE: 26. Pöheikön Pölläys Räikänpuistossa, Ylöjärvellä
  Lue lisää »

Pöheikön Pölläys 2017 - Ennakkoliput myynnissä!

Pöheikön Pölläyksen lippuja saa nyt myös Lippupisteestä

 • Liput perjantaille ovat ennakkoon alkaen 23,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilta 27,00 € (jos jäljellä).
 • Liput lauantaille ovat ennakkoon alkaen 24,00 € (sisältäen palvelumaksut) ja portilta 28,00 € (jos jäljellä).
 • HUOM! Kun ostat lipun suoraan Lippupisteen myyntipisteestä (esim. Citymarketista), ei lipun hintaan tule lisäkuluja.

Jos ostat tai lunastat liput R-kioskilta, toimitusmaksuun lisätään 1 € myyntipalkkio / lippu. Lippupisteen sivuilla on vielä tarkemmat tiedot mahdollisista toimitusmaksuista.

Ennakkoon lippuja myy myös Ylöjärven Teboil (Kuusistontie 2, Ylöjärvi) sekä Kahvila Emmi@Sulo (Mikkolantie 1-3, Ylöjärvi). HUOM! Näissä myynti on vain käteisellä!

Näitä ei tänäkään vuonna riitä kaikille, joten ennakoi siis itsesi sisään. Näin varmistat pääsysi kesän avaukseen! HUOM! Tapahtuma on K-18.

Pöheikön Pölläyksen yrityslippupaketit suoraan Rantajätkiltä

Yritysten on mahdollista ostaa Pöheikön Pölläyksen tapahtuma- ja drinkkilippuja suoraan Rantajätkiltä. Tapahtumaliput ovat myynnissä ennakkohintaan, drinkkilipun hinta on 6 euroa. Ostamalla kauttamme vähintään 20 kappaletta tapahtumalippuja, tarjoamme määräalennusta ennakkohinnoista vielä -1€/lippu. Emme lunasta takaisin käyttämättä jääneitä lippuja.

Lipputilaukset sähköpostitse osoitteeseen

Puhelimitse 2.5.2017 alkaen numerosta 03 348 3599

Pöheikön Pölläys 26.-27.5.2017!

Rantajätkät ylpeänä esittää: 26. Takapihavestivaali!

Ylöjärven festarikesä käynnistetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Räikänpuistossa, Ylöjärvellä. Järjestyksessään 26. Pöhäriä vietetään sekä perjantaina 26.5. että lauantaina 27.5.2017.

Perjantaina 26.5.2017 Pöheikössä esiintyvät the one and only Paula Koivuniemi ja uuden albuminsa -ja maailma soi- julkaisukeikkaikkansa soittava A. Aallon Rytmiorkesteri! Perjantai-illan ja samalla koko festarin käynnistää Peter Joukainen Duo.

Lauantai-iltaa 27.5.2017 vietetään manserockin tiimoilla, kun lauteille nousee 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Popeda festariyleisöä viihdyttämään! Sekä festarikävijät että teltan tunnelman lämmittelevät ja tunnelman nostattavat Kovers ja Kormus.

Lisätietoa aikataulusta päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Maksuton päivätapahtuma Räikänpuistossa

Pöheikön Pölläyksen yhteydessä järjestetään ilmainen ja ikärajaton päivätapahtuma lauantaina 27. toukokuuta. Tapahtumateltassa esiintyvät Lauluyhtye LauluxRockkuoro Rox ja Sekakuoro Saurion Sävel.

 • Sekakuoro Saurion Sävel, johtaa Arto Nieminen 14.00-14.40
 • Lauluyhtye Laulux, johtaa Arto Nieminen kello 14.40-15.20
 • Rockkuoro Rox, johtaa Sven Enwald. Alkaen kello 15.30

Tapahtuma Räikänpuiston tapahtuma-alueella kello 14-16. Vapaa pääsy!

Räikkä Soi -viikonloppu 8.-9.7.2017

Räikkä Raikaa

Yhteislaulu raikaa Räikällä tuttuun tapaan, kun Räikkä Raikaa kokoaa yhteen yhteislaulun ystävät. Tänä kesänä 8. heinäkuuta yhteislauluja johtaa Linnan juhlissakin esiintynyt solisti Mikael Konttinen.

Tenavien Tohinat

Koko perheen tapahtuma Tenavien Tohinat järjestetään sunnuntaina 9. heinäkuuta. Tenavien Tohinoiden päätähtenä on pitkän uran tehnyt lastenmusiikkiyhtye Orffit. Lavalle nousee myös tammikuussa 2017 ensimmäisen, kehutun albuminsa julkaissut tamperelainen Höpinätötterö. Yhtyeiden välissä yleisö saa nauttia Taikuri Simo Aallon Jokeri Pokeri Box-ohjelmiston kymmenvuotisjuhlashow'sta. Tapahtuman juontaa energinen lastenliikuttaja Super-Sam.

Räikänpuistossa Ylöjärvellä

Ylöjärven kulttuuripalvelut on tuottanut Räikkä Soi -tapahtumaviikonlopun yhdessä Rantajätkät ry:n kanssa vuodesta 2002 alkaen. Tapahtumat järjestetään tapahtumateltassa suojassa sään vaihteluilta. Molemmat tapahtumista Räikänpuistossa.

 

 

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >

 • 19.05.2017
  TAPAHTUMATIEDOTE: Pöheikön Pölläys starttaa ensi viikon perjantaina
  Lue lisää »
 • 04.05.2017
  Peter Joukainen Duo: samaan aikaan koskettava ja viihdyttävä
  Lue lisää »
 • 19.04.2017
  TAPAHTUMATIEDOTE: 26. Pöheikön Pölläys Räikänpuistossa, Ylöjärvellä
  Lue lisää »