Räikkä Raikaa 29.7.2016

Yhteislaulu täyttää Räikänpuiston tuttuun tapaan keskellä kauneinta kesää, kun Räikkä Raikaa -yhteislaulutilaisuus järjestetään perjantaina 29. heinäkuuta.

Räikänpuistoon yleisöä laulattamaan ja viihdyttämään saapuvat tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen. Debreczeni kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2004, ja Kerosen Tangokuninkuus on vuodelta 1998.

Tapahtuma järjestetetään tuttuun tapaan tapahtumateltassa, suojassa sään vaihteluilta. Yhteislaulutilaisuus järjestetään yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lemminkäinen ja Rantajätkät tarjoavat pullakahvit väliajalla.

Tenavien Tohinat 30.7.2016

Lapsille ja lastenmielisille on tarjolla menoa ja meininkiä lastenmusiikin tahdissa, kun lasten oma festivaali Tenavien Tohinat täyttää Räikänpuiston lauantaina 30. heinäkuuta.

Esiintyjinä koko perheen tapahtumassa nähdään Aikasoppa, Ipanapa Liveshow ja taikuri Keke Pulliainen. Vauhdikkaan tapahtumapäivän juontaa konttorikissa Katti Matikainen.

Tenavien Tohinoissa esiintyjiä pääsee seuraamaan suojaan vaihtelevalta kesäsäältä tapahtumatelttaan, mutta tuttuun tapaan tekemistä riittää myös teltan ulkopuolella.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa. 

25. takapihavestivaali onnistuneesti ohitse!

Ylöjärven festarikesä käynnistettiin tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna, kun neljännesvuosisadan iän saavuttanutta Pöhäriä vietettiin sekä perjantaina 27.5. että lauantaina 28.5.2016. Tunnelma Räikänpuistossa oli molempina iltoina mahtava, ja paikalle saapunut yleisö huikeaa. 

Perjantaina Pöheikön teltan täytti Anssi Kela, jonka keikalla kuultiin Kelan suosituimpia kappaleita. Kelaa varten Pöheikön teltan lämmitti Kormus. Lauantai-ilta vietettiin perinteiseen tapaan manserockin tiimoilla, kun lauteille nousi Popeda festariyleisöä viihdyttämään. Lauantaina teltan ennen Popedaa lämmitti Sorrowhearts, jonka viihdyttävä show tarjosi niin katseltavaa kuin kuunneltavaakin. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband esiintyi lauantain aikana kahteen kertaan. Ensimmäisen kerran esimakua showbandin taidoista saatiin Pöheikön Pölläyksen päivätapahtumassa. Toiseen kertaan varusmiessoittokunnan showband tarjosi vauhdikkaan esityksen Pöheikön lauantai-illassa.

Pöheikön päivätapahtuma käynnistyi Räikällä heti Ylöjärven Markkinoiden päätyttyä. Musiikillisen nautinnon lisäksi alueella oli mahdollista osallistua arvontaan ja Epävirallisen mökkitakan Ylöjärven mestaruuskilpailuihin. Päivätapahtuma oli avoinna kaikille, ja osallistuminen oli maksutonta.

 

 

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >