Heinäkuussa Räikällä lauloivat sekä lapset että aikuiset

Räikkä Raikaa -yhteislauluilta ja Tenavien Tohinat järjestettiin tänä vuonna heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Perjantaina iskelmätähdet Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen saivat teltan täyteen laulukansaa tulkitsemaan kaikkien tuntemia kappaleita. 

Tenavien Tohinoissa esiintymässä nähtiin tänä vuonna AikasoppaIpanapa Liveshow ja taikuri Keke Pulliainen. Vauhdikkaan tapahtumapäivän juonsi televisiostakin tuttu konttorikissa Katti Matikainen.

Tapahtumat järjestettiin yhteistyössä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa. Räikkä Raikaa tilaisuudessa väliaikakahvit Rantajätkien kanssa tarjosi Lemminkäinen Oy.

Kuvia tapahtumista on Rantajätkien Facebook-sivulla.

25. takapihavestivaali onnistuneesti ohitse!

Ylöjärven festarikesä käynnistettiin tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna, kun neljännesvuosisadan iän saavuttanutta Pöhäriä vietettiin sekä perjantaina 27.5. että lauantaina 28.5.2016. Tunnelma Räikänpuistossa oli molempina iltoina mahtava, ja paikalle saapunut yleisö huikeaa. 

Perjantaina Pöheikön teltan täytti Anssi Kela, jonka keikalla kuultiin Kelan suosituimpia kappaleita. Kelaa varten Pöheikön teltan lämmitti Kormus. Lauantai-ilta vietettiin perinteiseen tapaan manserockin tiimoilla, kun lauteille nousi Popeda festariyleisöä viihdyttämään. Lauantaina teltan ennen Popedaa lämmitti Sorrowhearts, jonka viihdyttävä show tarjosi niin katseltavaa kuin kuunneltavaakin. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband esiintyi lauantain aikana kahteen kertaan. Ensimmäisen kerran esimakua showbandin taidoista saatiin Pöheikön Pölläyksen päivätapahtumassa. Toiseen kertaan varusmiessoittokunnan showband tarjosi vauhdikkaan esityksen Pöheikön lauantai-illassa.

Pöheikön päivätapahtuma käynnistyi Räikällä heti Ylöjärven Markkinoiden päätyttyä. Musiikillisen nautinnon lisäksi alueella oli mahdollista osallistua arvontaan ja Epävirallisen mökkitakan Ylöjärven mestaruuskilpailuihin. Päivätapahtuma oli avoinna kaikille, ja osallistuminen oli maksutonta.

Kuvia Pöheikön Pölläyksestä Facebookissa.

 

 

Elämä on tylsää, taide on lystiä!

Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Lähtökohtana oli vaatia ja edistää omaehtoista nuoriso- ja populäärikulttuuria. Sitä yhdistys on kynsin hampain tehnyt ja paljon muutakin. TUTUSTU >