Infoa tapahtumasta

Yleistä tietoa tapahtumasta

HUOM! Pöhäri järjestetään Räikänpuistossa, Ylöjärvellä

Kysyttävää? Tapahtuman omasta puhelinnumerosta autetaan: 0505407652


Tapahtuma on K-18.

Infoa Pöheikköön liittyen

Tänä vuonna Pöheikön Pölläys muuttaa hieman muotoaan. Räikänpuiston festarialue on saanut päällysteeksi asfaltin, joka muodosti ongelman vanhan jumboteltan pystytykseen. Telttaa ei pystytä ankkuroimaan sen tarkoitusperäisen kiinnitystavan mukaisesti maahan maakiiloilla asfaltin takia. Selvitimme myös useita vaihtoehtoisia tapoja, mutta mikään niistä ei voinut antaa 100% varmuutta, että rakennelma tulee kestämään tuulet ja tuiskut.

Huomioon ottaen festarikävijöiden turvallisuuden, tänä vuonna tapahtuma järjestetään ulkoilmatapahtumana. Tapahtumanjärjestäjänä toivommekin iloista festarimieltä ja varautumaan säänmukaisella varustuksella. Jätäthän kuitenkin sateenvarjon kotiin, turvallisuuden ja näköhaitan takia emme voi niitä alueelle sallia. Portilta voi ostaa sadetakkeja.

Alueella on ruokamyynti, jossa myydään makkaraperunaa ja muita festariruoka-annoksia. Festaripaikalle suosittelemme saapumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla. Räikänpuiston parkkipaikka ei ole käytössä, tie suljetaan Räikäntien alusta autoliikenteeltä. Sisäänkulkuväylät ovat Räikäntien kävelytietä pitkin tai kaupungintalon aukion kautta.

Tapahtumapuhelin auttaa, mikäli kysyttävää tulee. Rantajätkät toivottaa mukavia festarihetkiä!

Tapahtumapuhelin auttaa: 0505407652

Ruoka ja maksaminen

Maksaminen
Festarialueella käy käteinen ja korttimaksut. 

Ruoka ja juoma
Festivaalialueella on ruokapiste. Koko alue on anniskelualuetta (K-18), joten omien alkoholijuomien nauttiminen ja niiden tuonti huvialueelle on ehdottomasti kielletty. Myös lasipulloista on harmia, joten nekin ovat kiellettyjen listalla.

Muuta tietoa

Jos poistut alueelta kesken tapahtuman, pääset takaisin vain uudella lipulla.

Valokuvaaminen alueella on sallittua. Minkäänlainen videokuvaaminen tai äänittäminen sen sijaan ei ole, joten jätä nauhurit ja videokamerat kotiin.