Esiintyjät

Tenavien Tohinoissa on erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa ja musiikkia klo 14–16. Esiintymässä ovat lastenmusiikkiyhtye Päistikka sekä Benny Törnroos ja Muumit.

Yleisöä viihdyttää myös Taikuri Marko.

Päistikka

Päistikka on metsän olentojen orkesteri, joka tuo yhteen M.A. Muurahaisen, Kärpäsen, Mustikan, Käpylehmän sekä Torvisienen.

Tämä musiikin sanomaan vannova viisikko uskoo itsestään suuria ja haluaa näyttää kaikille, että ruohonjuuritason tyypeilläkin voi olla asiaa.

Päistikka koostuu teatteri- ja musiikkialan ammattilaisista. Yhtyeen itse säveltämät ja sanoittamat kappaleet taipuvat keikoilla monimuotoiseksi teatraaliseksi kokonaisuudeksi, johon yleisökin saa osallistua.

Päistikan musiikki liikkuu rokin, funkin ja jazzin kautta aina discon tanssittavaan tykytykseen.

Tuukka Martiskainen - laulu, ukulele
Elina Vehkaoja - laulu, koskettimet, kellopeli, perkussiot
Juhani Saari - basso, haitari, melodika, huuliharppu
Erno Kettunen - trumpetti, perkussiot, basso
Mikko Hietanen - rummut

Benny Törnroos ja Muumit

Konsertin runko koostuu tutuista muumilauluista, joiden lomassa leikitään, jumpataan, lauletaan, kuullaan satuja ja tanssitaan Benny Törnroosin johdolla.

Tunnelma alkaa kohota jo toisen laulun aikana, kun Törnroos virittää yhteislaulun kaikkien tuntemasta Muumit, muumit -sävelmästä.

Törnroos on esittänyt useita Muumi-aiheisia lauluja Benny Törnroos & Muumit -yhtyeensä kanssa. Törnroos sai vuonna 1992 valmistuneesta muumilaululevystä kultalevyn vuonna 1993.

Taikuri Marko (juontaja/väliaikashow)

Taikuri Marko nousee lavalle tekemään taikatemppuja. Hän myös kiertää yleisössä hämmästyttämässä lähitaikuudella. Marko Akkanen on myös diabolon suomenmestari ja esittää temppuja myös diabololla.